Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiatal vagyok még kurvának..

Brigi vagyok, bölcsész vagyok (leszek), kurva vagyok. Miért? Mert nincs más, erre adtam a fejem, tuti megbánom még, de egyelőre még nem vagyok padlón.. muszáj kiírnom magamból a sok szennyet, mert érzem hogy felőröl.. Erről fog szólni a blogom, remélem, aki idetéved, nem ítél el azonnal

Linkblog

A blogról - nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek

2009.09.30. 19:40 | kiscicamasni | 6 komment

Miért blogolok? Miért blogolnak mások? Mikor elkezdtem pár napja, úgy éreztem, ki kell írnom magamból pár gondolatot. Viszont nem akarok félmunkát végezni, így jobbnak találtam, ha az elejénél kezdem. Miért blogolok? Mert egyedül érzem magam.. Mármint vannak barátaim, persze, néha több is a kelleténél:) de olyan igazi barátom nincs, ottmaradt a gyermekkori legjobb barátnőm Egerben. Vele msn-en tartom a kapcsolatot, nem tud semmiről.. és ez így jó.

Bocs, ha most kicsit összefüggéstelenül írok, elég hosszú napom volt ma a suliban. És igen, ez a blog a szexről fog szólni, ha valaki ezen megbotránkozik, arról én nem tehetek. Folyamatosan írni fogom az új élményeimet, a "régieket" meg felelevenítem majd.

Remélem, mikor visszaolvasom majd ezeket a bejegyzéseket, esetleg pár év múlva, nosztalgia tölt majd el, ugyanis a változástól, amin a személyiségem átment pár hónap alatt, nem lettem rosszabb emberré.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr281418653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S3ri4lkill3r 2009.10.01. 18:24:28

Szia Brigi!
Nem semmi amiket írsz, bár kicsit kételkedem abban, hogy 100%-ig valós.:) Bár lehet ez csak azért van, mert a leírtakból az tűnik ki, hogy nagyon hasonlítasz a barátnőmre.
Az oldal mottójáról meg eszembe jutnak azok a pillanatok, mikor fiatal csajokat látok nagyondárga kocsikban és csak azt tudom mondani, hogy "ha nő lennék én is kurva lennék".
Persze Téged nem tartalak annak, inkább élelmesnek.
Csak ügyesen!

kiscicamasni · http://fiatalvagyok.blog.hu 2009.10.01. 19:18:29

Szia!
Kételkedj nyugodtan:) Te vagy az első kommentelőm!:) Tervezem, hogy majd csinálok képeket is, de egyelőre még ismerkedem ezzel az egész blogosdival. És köszönöm hogy a barátnődhöz hasonlítasz, így ismeretlenül is!:)

Én nem tartom magam élelmesnek, szimplán sodródom.. de erre majd még visszatérek.

S3ri4lkill3r 2009.10.02. 15:19:04

@kiscicamasni: na igen, rosszul fogalmaztam, élelmes a "főnököd", Te csak kihasználod az adottságaidat.:)

Sose fogom megérteni, hogy miért fizetnek az emberek azért, hogy a monitoron figyeljenek egy lányt, aki soksok örömet szerez magának, bár biztos jól nézel ki és jó munkát is végzel.:) Aztán lehet, hogy 20 év múlva, mikor átlépem a 40-et, máshogy gondolom majd, de tőlem jelenleg nagyon távol áll, hogy "nőért fizessek", legyen az netes pornó vagy kurvázás.:) Persze senkit nem ítélek el ezért, de mikor egy férfi azzal dicsekszik, hogy kurvázni volt ... hát nemtudom... Furcsa na.:)

"Brigi vagyok, bölcsész vagyok (leszek), kurva vagyok."
Ezt írod, de bocsáss meg, Te nem lehetsz kurva. Illetve nem a szó hagyományos értelmében, mert itt az ügyfél magát elégíti ki a Te segítségeddel, de a kielégülés után mégse mondhatja azt, hogy "kurvázni voltam".:)

Na abbahagyom blogod teleszemetelését.:)
Üdv.

mldrv 2009.10.05. 05:51:19

hát, azért ez is egy kategóriája a szexmunkának :) meg nem derült ki (számomra legalábbis), hogy végzett-e masni másféle munkát is később.

PS: úúúúristen, az még hagyján, hogy rózsaszín a háttér, de még a kommentem írása közben is rózsaszín betűket látok!!! jajjj neee! :D egyébként én is nőnemű vagyok de ez már so(k)k ;)

vaspingvin 2009.10.06. 11:54:57

Szia Brigi!

Elöljáróban:
Tök véletlenül botlottam bele a blogodra, munka közben egy elemzésnél kidobott blog.hu-s hivatkozásokat (bővebben nem írhatok erről mert "üzleti titok" :).

Pasi vagyok tehát már blog címe felkeltette érdeklődésemet pláne miután megláttam, hogy miről is van szó valójában.

Zárójeles rész következik:
-----------------------------------------------
Annak üzennék aki kételkedett Brigi szavaiban:

én egyházi gimibe jártam, ráadásul többségében igen jómódú diáktársaim voltak (II. ker, Rószadomb és környéje, én spec, vidéki vagyok) az évfolyamomból egy leány elkezdett pornózni (nem írom le a művésznevét:) egy másik pedig úgymond "luxusk*rva" lett, szebb szóval: eszkortgörl.
Tehát, én résezmről elhiszem a szerző minden egyes szavát, ha kamu, az gyorsan ki fog derülni a "hardcore" részekél, mert gondolom az eddig leírtak tényleg csak a "kezdeti stádiumot" taglalják.
-----------------------------------------------

Nem vagyok egy gyakorlott kommentelő, nem tudom mennyire szokás direkt kérédseket intézni a szerzőhöz.

Engem ennek az egésznek a "lélektana" érdekelne leginkább, tehát, hogy mi visz rá egy úgymond "tiszta" lányt, hogy egy ilyen "mocskos" iparág szexmunkása legyen
(ez lehet kicsit durván hangzik így... de sztem a nagy pénzeket nem ti szakítjátok le, persze az én részmunkaidős melómnál nagyságrendekkel többet keresel az tiszta sor:)

Bölcsészhallgató vagy, teljesen letisztultan, értelmesen írsz (ez nemfeltétlen következik abból, h vki bölcsészhallgató tapasztalataim szerint:), nekem őszintének tűnsz (nálam spec csak ez számít egy bloggernél).

Egyáltalán nem ismerlek, de én nehezen tudom elképzelni, hogy pusztán az anyagiak miatt kezdtél ebbe bele... mert ezt sugallod.
Nekem csak ez nem kerek, egyébként igyekszem követni majd ablogodat, és sok sikert hozzá, ha ez valamiféle mentsvárként szolgál számodra.
(Lehet idealista vagyok, de sztem az igaz barát a bajban is barát, meg ugye előbb utóbb minden kiderül úgyis.)

najó ez már így is marha hosszú lett, szakmai ártalom, elnézést ha néhol hirtelen témát váltok, de több részletben tudtam csak megírni a kommentemet, főnök figyelő tekintetét elkerülve:)

üdv.:kokó

ThufirHawat 2010.03.11. 14:02:50

kamu. az egész bolg.
nem azért, mert nincs egyetlen fősulis kurva sem, naná, hogy van, hanem mert az egészről ordít, hogy aki írtja/írta: pasi.
Címkék: miért karinthy
süti beállítások módosítása