Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiatal vagyok még kurvának..

Brigi vagyok, bölcsész vagyok (leszek), kurva vagyok. Miért? Mert nincs más, erre adtam a fejem, tuti megbánom még, de egyelőre még nem vagyok padlón.. muszáj kiírnom magamból a sok szennyet, mert érzem hogy felőröl.. Erről fog szólni a blogom, remélem, aki idetéved, nem ítél el azonnal

Linkblog

Másnap

2009.11.05. 14:40 | kiscicamasni | 7 komment


Tegnap elmeséltem hogy esett az a bizonyos, több szót nem is akarok rá pazarolni, talán csak annyit, hogy nem volt egyértelműen negatív élmény számomra, sőt.. Csak ugye más az, ha azzal veszíti el az ember, akihez tartozik, akihez érzelmileg kötődik. Az az alkalom egy dologról szólt, egymás testének kölcsönös használatáról, ez meg is történt, jó alaposan:)

Emlékszem, elég rosszul voltam még másnap is, így előadásra sem mentem be, az ágyamban gubbasztottam. Persze hazudnék ha azt mondanám, nem nyúltam be a bugyimba és nem tapogattam meg alaposan a sajgó puncimat:) Persze nem voltam megelégedve az előző napi teljesítményemmel, de úgy gondoltam, elég tapasztalatot fogok szerezni pár nap alatt, hogy ha oda kerül a sor, kamera előtt is megállom a helyem..

Érdekes, ahogy most írom ezeket a sorokat, akkor meg se fordult a fejemben az a gondolat, hogy amit teszek, az kurvás, rossz, megvetendő.. inkább úgy gondoltam, be kell pótolnom sok mindent, amin pl. az évfolyamtársaim már rég túlvannak. Az, hogy ismeretlen pasival történik meg a dolog, még segített is.. és az egész már nem is feltétlenül a pénzről szólt, amit majd kereshetek..

Elméletben ugye már mindent tudtam a szexről, a körítésekről, amin átestem tegnap és ami kimaradt.. mert ugye nem volt alkalmam megérinteni őt ott, a farkánál.. vagyis lett volna lehetőségem rá, de az élet sosem olyan, mint a pornófilmekben:) Szóval aznapi elvégzendő feladatomnak azt találtam ki, hogy ismét kiválasztok magamnak a cset segítségével egy szimpatikus pasit és elélveztetem őt, de most nem a puncim segítségével.. Érdekes, mert ettől a dologtól jobban tartottam, mint mástól.. biztos ügyetlen leszek:)

..ott ültem megint a gép előtt, tapasztalatokra éhesen:) A legtöbb pasi amikor megtudta, mit szeretnék, kamunak tartott, pláne hogy nem adtam meg rögtön a telefonszámomat. Hát.. ő bajuk:) A bevált Nyugati-órás helyre beszéltem meg a következő találkát is, szerencsém volt: most az első alany is szimpatikus volt, korombeli, nálam alig idősebb, magas, helyes srác.

Ő nem volt zavarban, az előzőleg átélt élmények miatt én sem annyira:) beültünk a Mekibe, vaníliás shake, a kedvencem.. amikor a számba vettem a szívószálat, a srác, Balázs szemein láttam, lehet többet akar majd, mint hogy kiverjem a farkát.. de nem volt visszaút:)

Kivillamosoztunk a Margitszigetre, mivel ő a szüleivel lakott, én meg nem fogok egy vadidegen srácot felvinni a koliszombámba:) tartottam a távolságot, nem akartam tőle semmi különöset: csak azt, hogy tanítsa meg, mi a jó a pasiknak.

Régebben párszor már sétáltam ott egyedül, olvasgattam, tanultam egy padon ülve, de Balázs még nálam is jobban ismerte a Margitszigetet, szinte rohanó léptekkel vitt egy kies, bozótos helyen lévő pad felé. Már kezdett sötétedni is, a körülmények ideálisak voltak számunkra:)

Leültünk egymás mellé, szája egyből az ajkaimra tapadt, tétován, ügyetlenül viszonoztam csókját. Nem volt rossz érzés, bár inkább olyan semmilyen, közben éreztem, kezei el-elkalandoznak testemen, bekúsznak a felsőm alá, melltartómból ügyesen kibújtatta a melleimet..:) Egyszercsak határozottan megfogta a kezemet és a combjára tette.. markolom a combját, ő sóhajt egyet és feljebb tolja kezemet, a sliccéhez, ahol már éreztem ami rám várt, farka ott domborodott a szűk farmerja alatt, nem is értettem, hogy nem fájhat neki..

Elkezdtem markolászni nadrágján keresztül, légzésén éreztem is, nem csinálom ügyetlenül, amikor hirtelen felállt, elém állt, lehúzta a sliccét és előbányászta merev hímtagját. Ott ültem a padon, előttem ő, ágaskodó pénisze pont egy magasságban a fejemmel.. szólt, hogy érintsem meg, markoljam, tétován eleget is tettem kérésének.. kőkemény volt, forró és mégis selymes tapintású. Nem volt akkora mint a tegnapi, de bőven a nagy méretek közé tartozott:)

Kezét a kezemre tette és együtt mozgattuk farkán a bőrt, közben az arcát lestem, fél szememmel meg a mögötte lévő fákat, nehogy meglásson minket valaki.. Csípőjével diktálta az ütemet, egyre hevesebben, gyorsabban.. majd hirtelen abbahagyta és így szólt:

"Bocs, ne haragudj, jól csinálod de ez így nem fog menni."

Bumm. Visszakérdeztem bátortalanul, hogy miért, mit tehetnék, hogy menjen, hogy elélvezzen, mire így felelt:

"Hát, ha esetleg adnál rá pár puszit, az lehet segítene.."

Persze hogy tudtam, mire vágyik, engem is érdekelt a dolog, taszított is de vonzott.. addig a szopást enyhén kurvás dolognak tartottam, olyan megalázó, fel se merült bennem, hogy azt egy lány is élvezni tudja..

Hát, kizárt. Erőt vettem magamon és ajkaimmal közelítettem farka végéhez majd óvatosan két puszit nyomtam rá. Nem volt rossz illata.. olyan mély, buja illat volt, nem is tudom kifejezni milyen:) Ő felnyögött..

"Folytasd, még!"


Tovább puszilgattam.. becsuktam a szemem és csak arra koncentráltam, hogy az ajkammal minél több puszit adjak merev péniszére, ami már elég nedves volt ekkorra, de nem az én csókjaimtól. Hirtelen ötlettől vezérelve, amikor épp a farka hegyénél volt a szám, kinyújtottam a nyelvem és megnyaltam.. Újabb nyögés volt a jutalmam, így bátrabban folytattam játszadozásomat, sőt, egy bátrabb pillanatban az ajkaim közé csúsztattam kemény farkát, éreztem a számban, éreztem az ajkaim között ahogy lüktet és
ahogy még mélyebbre szeretne jutni.. Azt hiszem ez volt az a pont, amikor minden gátlásom feloldódott és hagytam, ahogy megfogja a fejemet és óvatosan elkezdje dugni a számat.. nyelvemmel megpróbáltam kicsit segíteni neki, nyalogatni, de rájöttem, csak útban van: egyre hevesebb lökésekkel ostromolta farka számat, szinte levegőt sem kaptam, úgy dugott.. élveztem egy kicsit, bevallom.

Azt is tudtam, mi fog történni amikor jó lesz neki, de nem érdekelt, azt akartam, hogy élvezzen, hogy ne törődjön semmivel, amikor rekedtes hangon suttogta felém:

"..mindjárt.."

és már éreztem is, ahogy a farka rángatózva, lüktetve a szájpadlásomra, torkomra lövi forró magját. Elkezdem öklendezni, forró volt és több, mint amennyit gondoltam, lüktetve hagyta el farkát a sok sperma és én hősiesen tűrtem.. egy keveset megpróbáltam lenyelni, nem nagyon ment, mikor kihúzta a számból a még mindig kemény péniszét a földre köptem, ami a számban maradt.. előhalásztam táskámból csomó zsebkendőt, megtörölgettem az arcom, az államat, letöröltem magam..

"Ez isteni volt, ugye máskor is találkozunk még?"


Persze, vágtam rá kis gondolkodás után, miután a Nyugatinál elbúcsúztunk.

Szóval így esett az első szopásom, azóta sokat gyakoroltam de még mindig nem mondom magam profinak.. a nyeléssel is akadnak néha gondjaim, bár néha még kimondottan vágyom rá, hogy a számba élvezzen el az aktuális pasi..

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr671502511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sing-lee 2009.11.11. 15:59:42

Hmm, érdekes életed van. Majd még átolvasom egyszer-kétszer...

sing-lee 2009.11.12. 15:26:38

Na átolvastalak. Valahogy ilyenkor mindig az a kérdés vetődik fel bennem, hogy hol vannak az ilyen csajok amikor én meg egyedül vagyok ;-)

ZHN 2009.12.13. 15:34:18

Most akadtam a blogodra, és most sem tudom, hogy miért. Komoly a sztori, és nagyon fura, hogy úgy mentél bele dolgokba, hogy nem csináltad, nem élvezted, nem ismerted, sőt, el sem tudtad képzelni, hogy ami másnak jó az neked is jó lehet. Nem tudom, most hogy állsz vele, de remélem, sok minden megváltozik. Érdekes élet, sokkal olcsóbb így kívülállóként beleolvasni, mint átélni, úgyhogy köszi, hogy megosztod.

rienderien 2009.12.23. 15:45:57

Azt kell mondjam, érdekes, már-már bizarr módja az élet megismerésének. Hát, csak nehogy megbánd egyszer - érzések nélkül. csak úgy bele a közepébe... de hát sok szerencsét hozzá. Majd még visszanézek ide, hogy mizujs veled...

Pilar 2010.12.16. 13:43:32

imádom :)
szókimondó, provokatív, szórakoztató
btw: opi vagyok 2 éve, jó forgalmat a karácsonyi időszakra kolegina :))

Kukiság · http://browhair.blog.hu/2014/12/13/jeff_639 2012.06.05. 18:30:04

Hát sajnálom hogy abbhagytad az írást, igazán szórakoztató vagy. :-)

hot-spot (törölt) 2013.04.28. 09:29:58

Szerintem meg csak simán egy hülye kurva,aki hordozza a sok nemi bajt faszról faszra.:)
Címkék: margitsziget szex orgazmus szopás tapasztalatok pasik kötözött sonka
süti beállítások módosítása