Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiatal vagyok még kurvának..

Brigi vagyok, bölcsész vagyok (leszek), kurva vagyok. Miért? Mert nincs más, erre adtam a fejem, tuti megbánom még, de egyelőre még nem vagyok padlón.. muszáj kiírnom magamból a sok szennyet, mert érzem hogy felőröl.. Erről fog szólni a blogom, remélem, aki idetéved, nem ítél el azonnal

Linkblog

Szüzességem elvesztése

2009.11.04. 15:03 | kiscicamasni | 4 komment

Egy hónap blogmentes élet.. fura, többször is éreztem a késztetést, hogy leüljek a gép elé és csak úgy leírjam a gondolataimat.. viszont tudtam, előbb van egy kis bepótolnivalóm:)

Szóval, hogyan lettem webkamerás leányzó.. akire ismeretlen férfiak ezrei verték már ki a farkukat.. folytatás:)

Senki ne gondolja azt, hogy egy lánynak milyen egyszerű dolga van akkor, ha el akarja veszíteni a szüzességét! Márpedig én négy napot adtam magamnak.. és a harmadik nap végén ott álltam (ültem) a net előtt és semmi..

Nagyszájú férfiak intim képei a postafiókomban, a farkukról, meztelenül, mindenhogy, arc persze kitakarva. Három randira is elmentem, ebből az egyik srác meg se jelent.. a másik kettő meg, hát, eleinte úgy voltam a dologgal, hogy nekem mindegy csak pasi legyen, de amikor megláttam őket..

(A kedves blogolvasó ha azt gondolja, számomra csak a külsőség fontos, abszolút téved. De ápolatlan, fogatlan, 130 kg feletti izzadt pólós pasikra nem vágytam, pláne amikor megszólalt az egyik jelölt: "No akkor lesz baszás vagy sem?")

Szó nélkül otthagytam őt is, a következő pasit is aki szintén hasonló stílussal kápráztatott el. Hazaértem, újra chat.hu, már szinte mindenkinek válaszoltam, aki egy kicsit is értelmesebbnek tűnt. Következő randi este 8, szintén a Nyugatinál. Már abszolút nem izgultam:) Sőt, készültem is a villamoson, hogy ha megint egy ilyen primitív alakkal hoz össze a sors, én úgy beolvasok neki..

Hát, tévedtem. Persze ő sem vörös rózsával várt (:P), viszont a mosolya egyből megfogott. Zavarban volt, én még jobban, de éreztem valamit, azon túl, hogy majd elsüllyedek: éreztem, na ő az, aki:)

Sétáltunk a kocsijához, egy szót nem váltottunk közben, fura volt, kezdtem félni hogy meggondolta magát.. szerencsémre szó nem volt erről, mint később kiderült:) A kocsiban ülve már képesek voltunk általános dolgokról beszélgetni, lassan oldódtunk mindketten, iskola, időjárás, barátok, filmek.. néha egy biztató mosoly felém:)

Egyszercsak ott voltunk egy lakótelepi ház előtt, nyitja a kaput, betessékel, liftben egymáshoz érés, nyakam végigsimítása.. nagyon gyorsan elnyomtam azt a belső hangot, miszerint tiltakoznom illene. Egyből a hálószobájába vezetett, kérdőn nézett rám: bármikor meggondolhatom magam. Mosolyogtam és közelebb léptem hozzá.

Gyengéd volt.. nagyon. Más, mint azok a pasik, akik eddig hozzám akartak nyúlni, finom volt minden érintése, ahogy a vállamat simogatta, ahogy apró puszikat adott a nyakamra:) még most is beleborzongok.

Gyorsan lekerültek rólam a ruhadarabok, ő még szinte az utcai ruhájában volt, amikor lefektetett az ágyára és megszabadított a bugyimtól. Combjaim közé feküdt.. és elkezdte ugyanazt csinálni, amit én magammal.. de ő ügyesebb volt, az érintése is teljesen más volt, éreztem, hogy akarja csinálni és hogy ez neki örömet okoz. Végül már én is élveztem a játszadozását, ahogy csiklómat simítja.. majd hirtelen az ajkai rámtapadtak, beszívta szájába azt.. elakadt a lélegzetem, forró és nedves érzés volt.. minden egyes rezdülését sokkal intenzívebben éreztem, nyelve körkörösen dörzsölte csiklómat..

Szégyelltem magam.. azt az érzést is, hogy rettenetesen élvezem, amit tesz velem, viszont képtelen voltam tiltakozni. Hát még amikor egyik ujja óvatosan a hüvelyembe hatolt.. lenyúltam és elhúztam onnan az ujját, kérdőn nézett vissza, bátortalanul, rekedt hangon válaszoltam: "Ez nem ér, hogy csak én vagyok meztelen.."

Felpattant az ágyról és levette az ingét, majd kicsatolta a nadrágját, kilépett belőle.. csak egy boxer maradt rajta. Izmos, de nem túlságosan kigyúrt férfi, szerintem a legtöbb nő megőrülne egy ilyen pasiért, hát még ha azt látták volna, amit én, amikor levette a boxerét.. Az eltelt pár napban, sőt, előtte is láttam jópár férfi nemi szervet képen, filmen, de ami neki volt.. hát, a brutális elég érzékletes jelző. És nem csak szűz fejjel, hanem így visszagondolva is. Nagyon vastag volt és ágaskodott felém, és csak feküdtem, néztem, ahogy visszafekszik a combjaim közé. Ezt nem fogja tudni belémtenni.. szét fog szakítani, az a minimum!

Amikor feltérdelt és a csiklómhoz érintette a farka végét, éreztem a forróságát is, vágytam rá.. én magam nem mertem hozzáérni, elég volt így is, ahogy dörzsölt magához, még jobban felizgatott, mert láttam az arcán, hogy neki is mennyire jó érzés..

Éreztem, lejjebb csúsztatja, a puncim bejáratához, kezem megmarkolta a lepedő szélét, készültem a fájdalomra, de még várt, apró mozdulatokkal próbált egyre beljebb kerülni, fájt, minden milliméterét éreztem, de tudtam, még nincs vége, kezdtem begörcsölni.

Láthatta az arcomon, hogy gond van, hogy mindjárt meghátrálok, egy kérdést tett fel, nem is emlékszem mit, amikor válaszra nyitottam a számat, ő tövig belémhatolt.. erővel, farkával szinte teljesen felnyársalt.

Nem tudom leírni azt az érzést, nem is akarom, az összes könnyem eleredt, a nyelvem elharaptam, még így sem bírtam ki, hogy ne sikoltsak fel. Bennem volt teljesen a farka, már nem voltam szűz.

Éreztem, hogy kezd lelohadni a vágya, nem lehettem valami szép látvány, ahogy hullik a könnyem..éreztem, ahogy a fájó, lüktető puncimban mozog a farka, összemegy, egyre kisebb.. ezt nem akartam! Azt akarom, hogy dugjon meg, tegyen nővé.. összeszorítottam a fogaimat és suttogtam neki: "ne aggódj, jól vagyok.. csináld.. mozogj bennem!"

Apró mozdulatokkal mozgatni kezdte a csípőjét, én félrefordítottam a fejem, ne lássa a fájdalmat a szememben, pláne ahogy éreztem, keményedik, egyre keményebb lesz a farka és még jobban kitölt, mint előtte..

Percek teltek el, amikor az érzésre kezdtem koncentrálni, arra, hogy ennek most mennyire jónak kellene lennie. Nem volt az, fájt, zsibbadtam, egy nagyon halovány érzés volt csak amibe belekapaszkodtam, hogy ez igenis jó lesz: néha, amikor a fájdalom tompult, újra vágytam rá, hogy még mozogjon, újra hatoljon belém, követelődző érzés volt és mégis jó..

Fogalmam sincs, meddig csinálta, szerintem olyan negyed óra-húsz perc, ha lehetett, amikor minden jel nélkül elkezdett gyorsabban dugni a hatalmasra nőtt farkával, majd hirtelen kirántotta belőlem azt és a hasamra spriccelte a magját.. alig mertem odanézni, féltem mit fog szólni, tuti tisztára összevéreztem.. a spermája forró volt és a mellemig is felspriccelt egy kevés, bár addigra én is rendesen megizzadtam.

Nem tudtam megmozdulni sem, minden mozdulat fájt, éreztem a farka helyét.. Letörölgetett mindenhol. Nagy nehezen felkeltem, kaptam egy törülközőt és bezárkóztam a fürdőszobájába.. ahol szerintem egy órán keresztül tusoltam, mostam le magamról a rámszáradt vért és egyéb dolgokat, közben ezerrel járt az agyam, a történteken, azon is, hogy mostmár én sem vagyok szűz.. furcsa, felszabadult érzés volt.

Mikor végeztem odabent, a srác már felöltözve várt, a ruháimat kapkodva magamra vettem. Kellemetlenül éreztem magam, szabadultam volna minél előbb. Persze ő beszélgetni akart, a folytatás iránt érdeklődött főleg, de mondtam, dolgom van, bocs.. és már rohantam is lefelé a lépcsőház lépcsőin. Nem törődtem vele, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, melyik kerületben.. csak mentem az orrom után, ismeretlen utcákon, felszálltam egy buszra ami szerencsére az Örsnél tett ki.. azt éreztem, minden ismeretlen ember ismeri a titkomat:  hogy mi történt velem alig fél órája..




 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr241498468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lee&a 2009.11.04. 15:51:22

Nagyon jól írsz, érdemes volt várni a bejegyzésre! :)

Ez a pasi elég durva volt Veled, főleg úgy, hogy tudta, még szűz vagy. Azért örülök, hogy visszanézve kellemes(ebb) élménynek tartod! :)

Várom a folytatást! :)

ATi K 2009.11.07. 01:01:13

:)) - I remember!

Emlekszem mikor beszelgettunk chaten es epp arrol szamoltal be, hogy voltal talin es nem jott el a pasi. Elegge ki voltal borulva. Meg engem is elhivtal talira es meg hangosan felnevettem... egy csaj chaten talizni hiv? Biztos kamu. Most visszagondolva, fene! Miert nem szoltal hogy komoly szandekaid vannak? :))
(akkor sem hittem volna el. :P )
C'est la vie!

By the way, I'm "The Shy Guy" from elte. Kisses and play nice! ;)

Lángharcos 2009.11.12. 14:42:56

Óvszert azért ajánlanék a hasonló kalandokhoz...

Csodaszép a bizalom egy ismeretlennel szemben, de a fertőzés tönkretehet egy életre.

A másik, hogyha nem húzza ki időben vagy egyáltalán nem húzza ki, akkor hamarosan blogot írhatsz az abortusz kérdéseiről is :(

Szám,Hiru 2011.10.30. 15:15:56

Szia Brigi! :)

Engem általában nem érdekelnek az ilyen dolgok,véletlenül kattintottam ide.De nem bántam meg!Te szerintem egy kedves lány vagy és nem kurva típus.De ahogy írsz,ahogy kifejezed magad.....Egyszerűen csodálatos.Fojtasd a blogot örömmel olvasom.Neked nagyon nagy sikered lenne újságíróként!(Ez komoly).És amúgy te hány éves vagy?Talán egyszer találkozhatnánk.Nagyon tehetséges vagy.Amúgy Egerben lakok.

U.I.:Fojtasd a blogot mindenképpen!:D
Címkék: szex orgazmus tapasztalatok pasik szüzesség
süti beállítások módosítása